(4)

1900

äänikirja ja e-kirja


Tag med på en rejse gennem det tyvende århundredes tusmørke, skildret årti for årti, af nogle af Danmarks bedste gyserforfattere.

I løbet af ti noveller, ti meget forskellige gys, fører vejen forbi verdenskrige, pandemier, rock’n’roll, medicinske forsøg, dogmatisk kristendom, overtro, åndeseancer, psykiatriske hospitaler, BZ’ere, IT-svindlere, nazisme, sportsvogne, diskoteker, skøjtebaner, jagtselskaber, skrivemaskiner, internet, leverpostej, bøgetræer og meget mere.

“‘1900-Et århundredes tusmørke’ præsenterer læseren for 10 årtiers gys, velskrevet, fængslende og gyselige historier, der evner at komme helt ind under huden på læseren. Personligt er jeg ikke typen, der ser gys på skærmen, men denne antologi, fængede mig bestemt og indeholder gys for enhver smag … også min. ”1900-Et århundredes tusmørke” får mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du er til et godt gys, der stjæler din nattesøvn og giver lige den følelse indeni, som man elsker ved denne type historier.”

Susanne Kjær Seidler, Krimiormen

“En flot samling tusmørkefortællinger … fanger tiden og stemningen i de årtier, de er skrevet ind i … denne udgivelse [er] et must.”

Merete Trap, Lektørudtalelse

“1900 er en yderst vellykket og underholdende antologi. I novellesamlinger plejer der at være en historie eller to som ikke rigtig fanger, men ikke her, og det er sjældent jeg oplever det. Temaet er godt fundet på, og de forskellige årtiers kendetegn kommer godt frem. Jeg må også fremhæve forsiden, der i første øjekast virker lidt kedelig og anonym, men når man kigger ordentlig efter, er den både smuk og dragende og har tråde til novellen Under blodbøgen af Teddy Vork”

Bjarne Jensen, Bogrummet

“Jeg har været begejstret under læsningen af 1900 – et århundredes tusmørke, der helt har levet op til mine forventninger. Antologien har 100% været værd at vente på.”

Jette Holst, Gyseren


Lukija: Klaus K Elmer
Kesto: